Voorwaarden

1. Bestellingen

Nadat de klant een bestelling heeft geplaatst in de webshop, dient eerst de betaling plaatst te vinden. Na ontvangst van de betaling, zal het bestelproces starten.

Bestellingen worden altijd bezorgt. Het is bij Donutdisturb.nl niet mogelijk om producten te bekijken of af te halen.

1. Betaling

Indien u kiest voor handmatige betaling gelden de volgende regels:
Onder normale omstandigheden, maximaal 8 dagen gereserveerd voor de klant.
Indien de termijn van 8 dagen is verstreken, behoudt Donutdisturb.nl zich het recht voor om het betreffende artikel aan een andere klant te verkopen.

Bestellingen in de vorm van (persoonlijke) opdrachten kunnen niet worden geannuleerd vanaf het moment dat het product, mondeling of schriftelijk, is goedgekeurd door de klant.
De klant zal derhalve na goedkeuring van het product te allen tijde het volledige, vastgestelde bedrag moeten voldoen aan Donutdisturb.nl.

Door iets te bestellen/of een opdracht te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Donutdisturb.nl. Voor gevolgen van eventuele tekstfouten kan Donutdisturb.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden.

2. Levering, prijzen

Alle prijzen voor de aangeboden artikelen en diensten zijn inclusief BTW en bezorgkosten.

Donutdisturb.nl houdt zich het recht voor om niet te verzenden indien zij dit niet verantwoord acht.
Mocht de klant wel willen dat een product verzonden wordt dan gebeurt dit op risico van de klant.

De levertijd van elk product staat op de productpagina vermeldt. De door Donutdisturb.nl opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

De artikelen van Donutdisturb.nl mogen niet zonder schriftelijke toestemming ingekocht worden met als doel wederverkoop in een winkel, groothandel of andere bedrijfsvorm.

Donutdisturb.nl behoudt zich het recht om bij constatering van genoemde wederverkoop zonder toestemming levering te staken.

3. Afwijkende wensen

Indien een klant afwijkende wensen heeft, gelieve contact op te nemen via het contactformulier.

4. Levertijden

De door Donutdisturb.nl opgegeven levertijden zijn slechts indicatief.
Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

5. Garanties en onvoorziene gebreken

Aangezien het assortiment van Donutdisturb.nl tevens bestaat uit vintage producten, kan Donutdisturb.nl geen specifieke garanties geven op deze producten. Wij proberen in onze beschrijvingen eventuele mankementen altijd te omschrijven. Oude meubels hebben dikwijls wormengaatjes, worden echter altijd behandeld, kunnen afwijkingen in de deuren vertonen of lichte scheurvorming. Realiseer u dat het om een meubel met karakter gaat alvorens tot aankoop over te gaan.

Voor onze eigen meubellijn geldt, dat dit met de hand gemaakte producten zijn. Hout blijft een natuurproduct en blijft werken. Donutdisturb.nl is hiervoor niet aansprakelijk.
Het zelf monteren van de slaaphuizen is voor eigen risico. Donutdisturb.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor niet correct monteren door de klant.

Hoewel Donutdisturb.nl haar uiterste best doet om alle producten en diensten in de best mogelijke staat af te leveren, kan Donutdisturb.nl niet aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van onvoorziene schade aan een artikel of door een artikel na aankoop.

Eventuele onvoorziene gebreken zal Donutdisturb.nl uiteraard altijd naar alle redelijkheid proberen op te lossen.

6. Retourneren van verschillende artikelen

De door u gekochte artikelen kunt u tot 14 dagen na aanschaf (betaling) retour sturen mits deze niet gebruikt zijn. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Donutdisturb.nl neemt na deze 14 dagen geen artikelen meer retour.

Alle producten mogen worden teruggestuurd, behalve die waarbij dit uitdrukkelijk is uitgesloten. (Denk hierbij aan meubels op bestelling en ander maatwerk.) De producten moeten onbeschadigd, in verkoopbare staat en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Het mag niet gebruikt zijn, geen schade hebben en het moet in schone staat zijn. Elk product dat beschadigd, incompleet of waarvan de originele verpakking in beschadigd, wordt niet retour genomen.

Wanneer wij een vergissing hebben gemaakt met de bestelling (bijvoorbeeld de maat of kleur), kan het product worden omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde product. Natuurlijk nemen wij de kosten voor de retourzending op ons. Neem in dit geval binnen 7 dagen contact met ons op via info@donutdisturb.nl

7. Herroepingsformulier

Wil je de koop willen ontbinden, dan heb je hier wettelijk 14 dagen de tijd voor.
D.m.v. het invullen van het herroepingsformulier, kan de koop ontbonden worden. Het formulier is te vinden op de pagina herroeping.

8. Garantie eigen meubellijn

Heb je bij Donutdisturb.nl een meubel gekocht uit onze meubellijn en gaat deze binnen een bepaalde tijd stuk?  De garantieperiode die wij geven op onze meubelen bedraagt 1 jaar.

9. Gegronde klacht

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • onredelijk gebruik
  • gebruik voor commerciële doeleinden
  • gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
  • onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
  • door professioneel gebruik
  • het werken van hout
  • krom trekken van hout

10. Geen garantie op het werken van het hout

Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.

11. Een klacht of reparatie melden

Dit kan via het formulier dat te vinden is op de pagina herroeping. Mocht u niet tevreden zijn over uw product kunt u dit zonder reden retour zenden binnen 14 dagen onder vermelding van uw ordernummer. Wij zullen  zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

  • E-mail adres: info@donutdisturb.nl graag onder vermelding van uw ordernummer.
  • Bel of Whatsapp: 06-13268884 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur)

Wij zullen uw klacht of reparatie z.s.m. na ontvangst beantwoorden. Bij reparatie zullen wij u op de hoogte stellen van de reparatietijd.

error: Deze concent is beschermd
App ons!