Over ons

Als je nieuwsgierig bent naar het verhaal achter Donutdisturb.nl, moeten we eerst terug in de tijd naar 2008. Vanuit passie voor mooie meubels heeft Melissa de stoute schoenen aangetrokken en is de webshop knuss.nl begonnen. Ze ging op zoek naar de gaafste vintage meubels, die zij eigenhandig opknapte en verkocht in haar webshop. Ook ontwierp Melissa verschillende slaaphuizen en bedstedes, die uiteindelijk verkocht werden in de webshop. Deze bedden hebben diverse media gehaald!

In 2016 is Style-Over ontstaan, een interieurontwerpbureau uit Noord-Holland. Esther, Melissa en Florien zijn een gouden trio. ‘Drie generaties, één visie’, dat is het motto. Samen hebben zij tientallen opdrachten afgerond en zijn nog steeds volop bezig met het ontwerpen van de mooiste interieurs voor bedrijven en particulieren. Meer informatie over Style-Over? Kijk op style-over.nl.

Begin 2018 hebben Esther, Melissa en Florien besloten om Knuss gezamenlijk te gaan runnen. Een nieuw team, een nieuwe naam en een nieuw concept. Een mooie, overzichtelijke webshop. Een mix van vintage items, nieuwe producten en kinderkamerontwerp/advies.

Na weken overuren te hebben gedraaid, is de nieuwe webshop op 5 mei 2018 live gegaan. Donutdisturb.nl zal zich blijven vernieuwen en het team zal altijd op zoek blijven gaan naar de mooiste items!

Esther

Esther

De mensen die Esther kennen, noemen haar een echt ‘mensen-mens’. Zij geniet van alles wat van interieur te maken heeft. Als je bij haar thuis komt, zie je de liefde hiervoor direct terug. Dankzij haar jarenlange ervaring als coach, is Esther heel goed is de communicatie met klanten en leveranciers. Zij zorgt voor persoonlijk contact en houdt van strakke lijnen.

IMG_7882

Melissa

Onze creatieve duizendpoot. Ook als wij het echt even niet meer weten, heeft zij weer een geweldig idee, denkt ‘out of the box’ en is altijd origineel! Melissa heeft drie schatten van kinderen, Rens, Yara en Wout, die de liefde voor haar vak met de paplepel krijgen ingegoten. Zij is altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Kortom, een belangrijke en onmisbare schakel in ons team.

IMG_7896

Florien

De jongste van ons team en moeder van twee schattige jongens, Yento en Lennox. Zij komt uit de reclamewereld en houdt zich onder andere bezig met alles wat visueel is. Denk hierbij aan het ontwerpen van de webshop, moodboards, 2D-tekeningen en 3D-visualisaties. Daarnaast is Florien altijd bezig met de laatste trends op het gebied van kinderkamers, zeker omdat zij er zelf middenin zit.

Kelly

Kelly

Sinds april loopt Kelly 4 dagen per week stage bij Style-Over en Donutdisturb.nl. Zij doet de opleiding tot interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Kelly ondersteunt bij het maken van moodboards en 2D-visualisaties en denkt mee in creative plannen.

error: Deze concent is beschermd
App ons!