Little Sissy

De dollhouse wereld…. Als je je daarin verdiept, raak je verliefd op alle mogelijkheden.
Van moderne miniaturen, tot aan styling… Je kunt er helemaal los op gaan en je fantasie de vrije loop laten. Van rustige kleuren tot aan bonte kamers. Eigenlijk is alles prachtig.

Op Instagram raken steeds meer volgers besmet met het dollhouse-virus. In Nederland zijn maar een paar shops gericht op de moderne variant. In onze shop vind je hun namen en kun je van de ene shop zo door, naar de volgende klikken. Little Sissy werkt graag samen, omdat we van mening zijn dat je samen meer bereikt dan alleen. En omdat het gewoonweg onmogelijk is om alles zelf aan te bieden, is het juist leuk dat je via elkaar, de klant helpt aan de mooiste accessoires.

In onze shop kun je o.a. terecht voor gepersonaliseerde items. Van kussentjes met naam, naamblokjes, geboortebordjes tot aan naamstickers en dit allemaal op maat en naar wens gemaakt. Dit zijn voor ons ook de leukste opdrachten. In de shop vind je ook merk items. Alle voorzien van toestemming en goedkeuring van het betreffende bedrijf. Wij gaan in overleg met deze bedrijven en zo ontstaat er een samenwerking. Benieuwd naar de bedrijven? kijk dan snel, onderaan op de site www.littlesissy.nl
Wij zijn via mail en whatsapp te bereiken en streven altijd naar een snel en passend antwoord. Dit vinden wij erg belangrijk. Net als een korte levertijd. Binnen 5 werkdagen willen wij de orders verzonden hebben. En dat wereldwijd.

Hoe onze liefde is ontstaan is een speciaal verhaal.
Little Sissy was tot 1,5 jaar geleden vooral gericht op baby’s en hun moeders. Maar omdat er steeds meer bedrijven kwamen die naamslingers, raamstickers, boxkleden en kraamkado’s aan gingen bieden, was de lol daar een beetje af. Tot er op een dag, een pb/dm in mijn inbox verscheen van Natasja (@zwartwitwonen) Zij had een poppenhuis op de kop getikt en die stond in de witte en zwarte verf. Ze wilde graag een monochrome dollhouse maken voor zowel jongens als meisjes. Zij vroeg mij of ik voor haar stickers kon maken, om haar huis net dat beetje extra’s te geven…. Samen hebben we avonden gebrainstormd. Zij vroeg, ik maakte. En zo ontstond er een nieuwe trend. Al snel werden we gevraagd door een bekend tijdschrift en daar hebben we een mooi stukje in gekregen. Fantastisch voelde dat! Eer van ons werk.
In de tussentijd kwam Nuki Nuby met mini tipi’s en zijn wij retailer van de Sonny Angels geworden. Door veel samen te werken hebben we echt iets moois op de markt weten te zetten. En tot op de dag van vandaag loopt het als een trein. Nuki Nuby heeft haar deuren van www.mini_tipi.nl geopend en door steeds vernieuwend te blijven, komen onze klanten steeds terug, en raken nieuwe klanten geinspireerd door alle prachtige foto’s die er dagelijks gedeeld worden op instagram. Want een poppenhuis is nooit af…..

error: Deze concent is beschermd
App ons!